Blejk Lajvli otkrila šta je promenila u ishrani posle trudnoće i dovela liniju u vrhunsku formu

16 Aug 2018

Glumica Blejk Lajvli (30) nikad se nije bolje osećala u svojoj koži. Za potrebe snimanja krenula je u misiju da se vrati na staro posle trudnoće. Treningom i posebnom dijetom došla je u formu kakvu nikada nije imala.

„Nikada nisam bila u boljoj formi. Kad rodite, jako ste srećni, a onda kažete zbogom onome kako sam izgledala nekada. Osećate da se nikada nećete vratiti na staro, ali zapravo možete! To je za mene bilo tako ohrabrujuće“, rekla je glumica nakon što je rodila dve devojčice – trogodišnju Džejms i Ines koja će uskoro proslaviti drugi rođendan.

Blejk Lajvli se vratila u formu kombinacijom odgovarajućih vežbi i ishrane tako da je bila spremna za snimanje i slikanje u kupaćem kostimu samo osam meseci nakon drugog porođaja.

„Nisam jela gluten i soju koju nije nimalo lako izbaciti iz svakodnevnih obroka. Soje zapravo ima u svakom proizvodu, čak i onima koji se reklamiraju da su najzdraviji“, požalila se glumica, no u svemu tome ima jedna srećna okolnost.


Lajvli nije morala da se odrekne slatkog. Mogla je da jede slatkiše i sve šećere, ali umereno. Organizmu treba samo balans proteina, ugljenih hidrata i puno, puno povrća.

Svog supruga Rajana Rejnoldsa Blejk Lajvli je upoznala 2010. godine na snimanju filma „Green Lantern“, a nakon dve godine prijateljstva postali su jedan od omiljenih holivudskih parova.

Tajna njihove ljubavi je prijateljstvo koje čini temelj njihove veze i zbog kojeg lakše rešavaju sve konflikte.


„Bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Tretiram ga kao jednu od svojih prijateljica.“, kaže glumica otkrivši tako i da je zajednički smisao za humor ono što njihov skoro šestogodišnji brak čini čvrsti i savršenim.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Mojvideo | Sva prava zadržana. | Posao