ZATRPANI GRAD: Ljudi s prozora zgrada skaču u snijeg, toliko ga je napadalo!

05 Mar 2018

Fotografije na lokalnim portalima otkrivaju i to da pojedini vlasnici automobila nemaju pojma gdje su im vozila jer ih doslovno ne vide.

Sa Sahalina, izduženoga otoka na ruskom Dalekom istoku u sjevernome Pacifiku, upravo nam stižu snimke koje naprosto morate vidjeti. Ciklona je, naime, tamo sa sobom donijela toliko snijega da se pojedini građani zabavljaju skačući sa zgrada!

Stiglo ozbiljno zahlađenje: Zbog jakog vjetra činit će se da su temperature pale do minus 15 stupnjeva
Ne šalimo se, jedan je takav zapis upravo objavio lokalni portal, a nastao je u nedjelju u glavnome gradu te oblasti Južno-Sahalinsku.

Na istom je portalu takođem moguće vidjeti i fotografije preko krovova zatrpanih automobila, a članci govore kako se gradske službe silno trude ne bi li građanima omogućile da obavljaju ono najpotrebnije.

Pogledajte u nastavku snimku koju su preuzele i tamošnje informativne emisije, uz napomenu da smo našli više različitih informacija na kojem katu ta “snježnoskakačka” obitelj živi.

Iz snimke smo naizgled zaključili da stanuje na trećem (što neki i navode), ali dopuštamo mogućnost da smo pogriješili pri procjeni.

(Mojvideo.me/Novi.ba)

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Mojvideo | Sva prava zadržana. | Posao