Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home 24 sata 13 May 2019 130 Pročitano

CUCINA KUMA TVRDI: PODMETNULA JE MOJU BEBU KAO ŠABANOVU, ona ima dijagnozu

Mirjana Jovanović iz Beograda, kod koje je u kući do pre desetak dana živela Ivona Negovanović Cuca, konačno je shvatila s kim ima posla. Iako su se njih dve okumile i bile nerazdvojne, Mirjana sada prekida svaku komunikaciju s Cucom zbog njenih laži i zloupotreba

Danima pratim medije i ne verujem šta čujem i vidim. Sve što Cuca priča nema veze sa vezom. Cuca i Šaban nikada nisu živeli zajedno, viđali su se s vremena na vreme. Šaban je bio privržen svojoj porodici – tvrdi Mirjana koja je Cuci pružala utočište kada iz inostranstva dođe u Beograd pošto ne bi imala gde da živi.

Nikakva Cucina deca ne postoje. Dete koje je pre nekoliko godina obelodanila u medijima navodeći da je Šabanovo i njeno u stvarije dete njene drugarice Jelene. Beba koju je prezentovala nakon Šabanove smrti jeste moje dete. Veoma sam razočarana u nju, tužiću je! Ne mogu da poverujem na šta je sve spremna zarad malo medijske pažnje. Dala je slike mog deteta i tvrdila da je to njeno dete – šokirana je Mirjana koja ima i dokaz da je Cuca sve isplanirala.

– Ona me je zvala 10. aprila da dođem do Knez Mihailove i da joj dam svog Didija da je paparaco slika nekoliko puta. Ja sam to naravno odbila. Onda je ona sve to na pokvaren način uradila. Cuca ne žali za Šabanom i ne nosi crninu. Izlazi, veseli se, peva i pije. Pa izlazile smo i zajedno. Niti žali, niti je išla na groblje. Prava istina je da je meni i mojoj sestri bliznakinji Cuca kuma i ako je neko upućen u njen život to smo mi. Iskoristila je moje dete, naše kumstvo i prijateljstvo zarad nekoliko naslovnih strana. Ljuta sam i ogorčena tužiću je – kaže Mirjana i nastavlja:

– To je devojka koja je bila sa mnom 24 časa dok sam bila trudna, porađao me njen prijatelj doktor. Bila je sve vreme sa mnom na porođaju i nakon toga, sve dok nije iskoristila moje dete i provukla ga kroz medije, a potom se spakovala i nestala, blokirala sve ljude na društvenim mrežama i nema je. Do juče smo živele zajedno, jele isti hleb i delile iste tuge i sreće. Nemam reči! Cuca je čuvala moju bebu kada sam na poslu i posle svega zapitala sam se da li je možda umislila da je to dete njeno jer ga toliko želi. Ne bi me čudilo ni da poželi da mi ga ukrade. Posle svega ubeđena sam da ima dijagnozu.

(Ekspres-politika/Vesti Online)

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Želite li izraziti svoje mišljenje o članku?

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online