Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home 24 sata 15 March 2019 20 Pročitano

ĐORĐE DAVID ODLUČIO OTKRITI ŠTA MISLI O JELENI, OVE RIJEČI ĆE DUGO PAMTITI: “Ona je neviđeni luđak”

Nakon smr,ti Jelenine majke Divne, Jelena neko vrijeme neće biti u žiriju, a nju mijenja Ivana Peters.

Roker ne krije koliko mu Jelena nedostaje u žiriju.
David je siguran da će Jelena zbog kćerkica Atine i Nike sve pregurati i da će se ubrzo vratiti na scenu jača nego ikada.


– To je neviđen luđak, a ja luđake volim. Mara mi je tu kao ludđak i ja sam luđak i mislim da mi je to negdje OK. Međutim, sad da ne bude, pošto sam vidio tamo po mrežama da, kad se složim s Jelenom, uvlačim joj se, a kad se složim s Bosancem, s Anom ili s nekim drugim, to je OK, ali nema veze. Žao mi je što joj se sve to od početka godine izdešavalo na brutalan način. Ja mislim kao da ju je neko golu šutnuo u kavez za MMA fajt i ožeži koliko god možeš. Međutim, kao što rekoh, ona je luđak, ona je jaka…. Mislim da će ona izgurati priču vrlo brzo, jer ima dobre motive. Da li postoji bolji motiv za čovjeka, u kakvom god sr*nju da se nalazi, od djece? Ne postoji. Ona ih ima dvije, tako da očekujem je brzo – rekao je Đorđe za Telegraf.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online