Druže, brate, kralju počivaj u miru: Aca Lukas se oprostio od pjevačke legende zajedničkom fotografijom!

18 Feb 2019

Kolege i prijatelji neutješni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sjećanju kao najbolji na čitavom Balkanu. Šaban Šaulić izgubio je život u nesreći koja se dogodila rano jutros u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let. Pjevači se opraštaju od legende preko društvenih mreža, dijele zajedničke trenutke i potresne riječi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kolege i prijatelji neutješni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sjećanju kao najbolji na čitavom Balkanu.

Šaban Šaulić izgubio je život u nesreći koja se dogodila rano jutros u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let.

Pjevači se opraštaju od legende preko društvenih mreža, dijele zajedničke trenutke i potresne riječi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Aca Lukas oprostio se od prijatelja putem svog Instagrama, pa poručio da će ga vječno pamtiti i voljeti.

“Druže, brate, kralju, počivaj u miru, a mi ćemo te vječno pamtiti i voljeti, i dok smo živi trudićemo se, da te nikada niko ne zaboravi! Ti si to zaslužio najbolji čovječe”, napisao je Lukas.

Šaban Šaulić je preminuo, a teške povrede opasne po život zadobio je Šabanov muzičar Mirsad Kerić.

Mirsad je u teškom stanju i u ovim trenucima ljekari mu se bore za život. Kerić je zadobio povrede glave i kičme.

Advertisement

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Mojvideo | Sva prava zadržana. | Posao