Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home Vesti24h 18 February 2019 27 Pročitano

Druže, brate, kralju počivaj u miru: Aca Lukas se oprostio od pjevačke legende zajedničkom fotografijom!

Kolege i prijatelji neutješni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sjećanju kao najbolji na čitavom Balkanu. Šaban Šaulić izgubio je život u nesreći koja se dogodila rano jutros u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let. Pjevači se opraštaju od legende preko društvenih mreža, dijele zajedničke trenutke i potresne riječi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kolege i prijatelji neutješni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sjećanju kao najbolji na čitavom Balkanu.

Šaban Šaulić izgubio je život u nesreći koja se dogodila rano jutros u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let.

Pjevači se opraštaju od legende preko društvenih mreža, dijele zajedničke trenutke i potresne riječi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Aca Lukas oprostio se od prijatelja putem svog Instagrama, pa poručio da će ga vječno pamtiti i voljeti.

“Druže, brate, kralju, počivaj u miru, a mi ćemo te vječno pamtiti i voljeti, i dok smo živi trudićemo se, da te nikada niko ne zaboravi! Ti si to zaslužio najbolji čovječe”, napisao je Lukas.

Šaban Šaulić je preminuo, a teške povrede opasne po život zadobio je Šabanov muzičar Mirsad Kerić.

Mirsad je u teškom stanju i u ovim trenucima ljekari mu se bore za život. Kerić je zadobio povrede glave i kičme.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online