Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home Vesti24h 10 May 2019 321 Pročitano

Mala Jana dala iskaz koji niko nije očekivao: Evo šta je uradila Zoranu Marjanovicu

Advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić podnio je Višem sudu u Beogradu prigovor na optužnicu koju je protiv njega po treći put podiglo tužilaštvo, zbog sumnje da je 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović (33), piše “Espreso.rs”.

Kako se saznaje, u odgovoru Delibašić se poziva na iskaz Zoranove i Jelenine kćerke Jane, koja je izjavila da je kobnog dana bila sa ocem i da se nije odvajala od njega. U vrijeme zločina, podsjetimo, djevojčica je imala pet godina.


Više tužilaštvo je u optužnici navelo da su Zoran i Jelena sa kćerkicom došli na nasip i da je Jelena krenula da trči. Oni su pješke pošli zemljanim putem, susreli se s njom i Zoran je ostavio dijete samo na nasipu, spustio se sa suprugom do kanala, ubio je i vratio se do djeteta.

Jana je u svom iskazu u potpunosti dala alibi Zoranu. Kategorički je tvrdila da se od tate ni na trenutak nije odvojila. Tvrdim da je nemoguće da krivično djelo bude izvršeno kako je to u optužnici navedeno, da on ostavi dijete, ubije suprugu i vrati se do kćerkice – kaže Delibašić i tvrdi da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi u odnosu na prethodne dvije optužnice, koje je isto tužilaštvo podizalo, ali nisu prošle provjere Višeg suda, a potom ni Apelacionog suda u Beogradu.

Činjenica je da tužilaštvo nije pružilo dokaze na osnovu kojih bi postojala sumnja da je Marjanović ubio suprugu. Očekujem da postupak protiv njega bude obustavljen – kaže branilac.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Želite li izraziti svoje mišljenje o članku?

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online