ONA JE JEDNA OD NAJPAKLENIJIH DEVOJAKA NA BALKANU: Nismo mogli ni slutiti da je njen otac jedan od NAJPOZNATIJIH GLUMACA

16 Feb 2019

Dragan Bjelogrlić je jedan od najpoznatijih glumac bivše Jugoslavije ostvario je mnoge uspehe na polju filmova i pozorišta.

Ono što malo ko od nas zna jeste da on ima prelepu kćerku.

Njeno ime je Mia i ima dvadeset i dve godine. Ona studira političke nauke u Beogradu. Pored toga, uspešno se bavi modelingom.

Učestvuje u kampanji poznatog modnog brenda LOLAM. Ona se ne eksponira puno medijski, osim što se bavi modelingom, ona i studira. Ne poziva se na ime svog oca. Već se trudi da sama bude zaslužna za uspehe. Pogledajte kako izgleda.

Treba napomenuti da se i njena majka Maja bavila modelingom kada je bila njenih godina. Dragan i Mia imaju i sina Alekseja koji se bavi fudbalom. On je mlađi od Mije. Svesni smo da se deca mnogih poznatih ličnosti previše medijski eksponiraju i da se hvališu novcem.

Svoj uspeh grade pominjući svoje roditelje i njihov uspeh. Lepo je videti da postoje deca poznatih koja se ne eksponiraju toliko, ali se trude da uspeju zahvaljujući svojim sposobnostima.

Postoje još ovakvih mladih ljudi za koje ne znamo jer se druga previše eksponiraju u medijima. Trebamo više obratiti pažnju na onu decu koja se sama bore i imaju talenet.

Advertisement

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Mojvideo | Sva prava zadržana. | Posao