Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home 24 sata 16 April 2019 193 Pročitano

Samo dan nakon svadbe vratio sam tadašnju ženu roditeljima

“Kada sam prije 6 godina, samo dan nakon svadbe vratio tadašnju ženu roditeljima svi su me pljuvali, govorili da sam zaostao, glup, ma sve najgore i najcrnje se o meni pričalo.


Razlog je bio taj: nije bila nevina! tj. drugi su to tako predstavljali.


Istina je bila to da mi se 3 godine veze držala kao svetica, ništa pre braka fazon, i toliko moralisanje, osuđivanje drugih, pljuvanje po djevojkama kojima se vide ma samo i koljena dok ona eto fina.


Dođe svadba, prva bračna noć, moja svetica i nije baš neka svetica. Tu počne da plače, da histeriše, da se pravda, “bilo samo jednom” fazon.

Nisam želio uopšte da se raspravljam, rekao sam joj da se ne mora ni raspakivat, i sutra odmah pozvao njene, obrazložio situaciju i zbogom.


Nije meni bilo stalo do njene nevinosti, ni koliko je puta i sa kim, 3 godine me lagala, 3 godine nije našla… trenutak da mi kaže istinu. Vukla me za nos. Kako nastaviti život sa takvim nekim? I plus pitanja da li me varala, ne, za mene je to bilo kraj.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online