Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home Zdravlje 1 February 2019 242 Pročitano

Skidaju masti kao lude: Najbolje namirnice zbog kojih ce vam odeca ubrzo postati velika

Ovde ćemo vam govoriti o namirnicama koje su vrlo zdrave, a još pospješuju gubitak kilograma. Naravno, kako biste izgubili višak kilograma, potrebno je da se zdravo hranite i budete fizički aktivni. Ove namirnice vam mogu pomoći u tome:

Citrusne vrste: Trebali biste konzumirati narandže, limun. Bolje da sebi napravite ceđeni sok od narandže ili limunadu( koju naravno nećete sladiti šećerom, možete staviti meda), nego da pijete veštačke sokove. Ove vrste su bogate vitmanom C koji deluje kao antioksidans, potiče sagorevanje masti, ali i ubija ćelije raka.

Orasi: Orasi su dobri za naš mozak. Poboljšavaju koncentraciju, pore toga bogati su hranljivim materijama. Preporučuju se i onima koji žele izgubiti višak kilograma. Možete ih pomešati sa medom ili pekmezom. Ojačat će vaš imunitet.

Kokice: Kokice su odličan izbor za grickalice. Umjesto da jedete nezdrave čipseve, pojedite kokice jer nisu kalorične i zdrave su. Samo ih nemojte puno soliti. Borovnice, kupine: Također djeluju kao antioksidans, jačaju naš organizam , ubijaju ćelije raka. Preporučuju se onima koji pate od anemije ili se oporavljaju posle operacije.

Cimet: Cimet možete dodavati u jela, mešati sa medom. Cimet snižava nivo šećera u krvi. Sami ga nemojte samog jesti jer će dovesti do kašlja. Sir: Kada ogladnite naveče, bolje pojedite svježi sir jer je lak za varenje i nije kaloričan, a osjećat ćete se sito. Pun je proteina i idealna je namirnica za one koji žele regulisati svoju kilažu.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online