Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home 24 sata 16 April 2019 48 Pročitano

Svetlana Ceca Ražnatović pokreće novi biznis sem pjevanja

Pjevačica Ceca Ražnatović je nakon uspješnog biznisa sa parfemom „Illusion by Ceca“, odlučila da ode koak dalje u ovoj industriji.


Na veliko oduševljenje njenih fanova, Ceca je odlučila da pokrene liniju make-upa, a sa svojim timom već razrađuje biznis plan.

Za početak će se ta linija bazirati samo na ruževima, dok će se u narednoj fazi posvetiti i puderima, rumenilima, maskarama…


– Ceca već godinama od svojih fanova, najčešće putem društvenih mreža, dobija pitanja koja se tiču njenog izgleda, nege i šminke koju koristi. Najčešće ih zanima koja je nijansa karmina koju Ceca koristi, te se pitanja uglavnom baziraju na tome gdje mogu da nabave baš takav ruž – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pjevačici. Kako je rekao, to ju je navelo da razmisli o proizvodnji svog karmina, jedinstvene boje i teksture.

Kako ne bi odgovarala na mnogobrojna pitanja, moći će eventualno da ih uputi na maloprodajna mjesta u kojima će se ti karmini prodavati, kaže izvor.

Pjevačica u ovom poslu neće biti usamljena. U pravljenju nijanse će joj pomoći stručnjaci iz raznih oblasti vezanih za šminku i ljepotu, kozmetičari, estetičari, farmaceuti, hemičari… ali značajnu ulogu u samoj nijansi imaće i Cecin dugogodišnji šminker.

– Ceca je u pregovorima sa kozmetičkom kućom koja će se baviti proizvodnjom i zasad je sasvim izvjesno da će iza ovih proizvoda stajati ista kuća koja je 2015. godine izbacila i Cecin parfem.


– Ruž za usne sa Cecinim potpisom biće u nijansi boje kože, moći će da se nosi u svim prilikama i uz sve odjevne kombinacije. U sebi će imati blago sedefasti odsjaj tako da će na usnama izgledati kao da ste preko njega nanijeli i sjaj – kaže izvor blizak pjevačici za „Alo!“.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online