Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor vas može vrlo iznenaditi!

U ovom je testu samo 1 pitanje. Ali rezultat će vas zaintrigirati, piše uspesnazena.com. Ono,
Home Vesti24h 23 February 2019 21 Pročitano

Svi su očekivali da će se pojaviti: Evo žašto baš ona nije došla na Šabanovu sahranu!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić ispraćen je na vječni počinak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, gdje je prisustvovalo prema procjenama i do 7.000 ljudi.
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić ispraćen je na vječni počinak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, gdje je prisustvovalo prema procjenama i do 7.000 ljudi.

Njegova udovica Gordana je neutješna, te se nije odvajala od kovčega, kao ni njegova djeca i porodica.

Svima je zapalo za oko jedna stvar! Naime, iako su dugo godina bliski Šaban Šaulić i Zorica Marković, a kako su zadrugari saznali da je Šaban preminuo očekivalo se da produkcija pusti Zoricu iz “Zadruge” kako bi odala posljednju počast svom velikom prijatelju i kolegu.

Podsjetimo, Markovićeva je odmah napustila imanje čim je njena sestra preminula, te se očekivalo da će je i danas pustiti da prisustvuje sahrani i izjavi saučešće porodici Šaulić.

Najtužnija slika sa sahrane Šabana Šaulića: Dok su pjevača spuštali u raku, njegov vanbračni sin u suzama stoji udaljen od očevog kovčega!

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Od njega su se oprostili porodica, brojni prijatelji i svi oni koji su voljeli njegovu muziku.

Dan nakon sahrane pojavila se fotografija uslikana na samoj sahrani, a za koju se slobodno može reći da je jedna od najtužnijih sa vječnog ispraćaja kralja narodne muzike. Na njoj se vidi gdje je stajao Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića. On je bio u redovima iza, sam, udaljen od očevog kovčega i supruge Šabana i braće i sestara. Na njegovom licu vidi se tuga i bol za izgubljenim ocem.

Podsjetimo, Robert i Šaban se nisu vidjeli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želio nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vijest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podnio.

– U šoku sam, vjerujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam vjerovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vijestima da je Šaban poginuo, odmah mi se slošilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje – počinje priču Robert i ističe da uopšte nije imao dilemu da li da dođe na sahranu.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online