TEA JE TREBALO DA BUDE U AUTU SA ŠABANOM: Posljednja je pjevala sa Šaulićem, a na BlZARAN NAČIN izbjegla tragediju!

17 Feb 2019

Pjevačica Tea Tairović pjevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom posljednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život. Po povratku u Beograd, Tea je za Telegraf jedva uspjela da izgovori nekoliko rečenica.

Šaban je nakon svog posljednjeg bloka otišao u hotel, odakle je jutros iz Dizeldorfa trebao da leti direktno za Beograd. Kada smo krenuli na aerodrom javili su nam da je Šaban imao nesreću i da je povrijeđen, ali kada sam stigla na aerodrom saznala sam da je poginuo… – priča Tea i dodaje:

– Ne mogu da vjerujem da ga više nema. Sinoć je imao, po meni, jedan od najboljih nastupa, publika nikad bolja… Ljudi su prilazili da se slikaju, on se i tokom nastupa se slikao sa fanovima. Zaista sam u šoku. Nisam svjesna šta se dogodilo. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmijan – priča Tairovićeva kojoj je, kako nam je objasnila, jedna stvar spasila život.


– Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: “E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer”. Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima… – rekla je pjevačica.

Advertisement

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Mojvideo | Sva prava zadržana. | Posao